Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Horoskopy pro 40. týden (1. 10. - 7. 10. 2012)

Horoskopy pro 40. týden (1. 10. - 7. 10. 2012)

30.9.2012 - redakce Babinet.cz

Pravidelné týdenní horoskopy připravené pomocí andělských karet:

Beran (21.3.-20.4.)
V tomto týdnu máte dobré vyhlídky. Karty Vám přejí. Jste svými pány a vše máte ve vlastní moci. Využijte toho a bez obav realizujte své připravené plány. Není důvod na nic čekat!

Býk (21.4.-21.5.)
Tento týden si dávejte pozor komunikaci s blízkými, zejména na ostré výměny názorů. Zadaní mohou velice snadno přijít o milovaného partnera. Nezadaní naopak o poslední naděje, jak ho získat.

Blíženci (22.5-21.6.)
Soustřeďte se na své vztahy k opačnému pohlaví. Zvláště ženám se povede konečně okouzlit toho, po kom tak dlouho touží. Muži naopak mají v tuto chvíli v milostné sféře malinko klid.

Rak (22.6.-22.7.)
Pro toto období se na Vás hodí heslo: Štěstí ve hře, neštěstí v lásce. Přesně to se pro Vás nyní hodí. Pokud si vsadíte, vyhrajete, ale Váš případný partnerský rozkol to bohužel nevyžehlí.

Lev (23.7.-22.8.)
Zamyslete se nad svým dosavadním živote. Měli byste zpětně poděkovat tomu, kdo Vám pomohl v nesnázích a s pokorou se odměnit všem svým přátelům, kterým to ještě dlužíte.

Panna (23.8.-23.9.)
Tento týden se soustřeďte především na svou rodinu. Nezapomeňte na opuštěné příbuzné. Čekají na Vaši návštěvu, která je moc potěší a zároveň se tak vyřeší jeden dávný spor.

Váhy (24.9.-22.10)
V tomto týdnu musíte očekávat nepříjemnosti, v zaměstnání se tentokrát spravedlnosti nedočkáte. Naopak, osud varuje před křivdou. Snažte se vše ustát, obrana bohužel není na místě.

Štír (23.10-21.11.)
Máte před sebou nyní období příjemného volna, dlouhé dovolené a času, kdy Vás nikdo nehlídá. Využijte to a relaxujte. Rozhodně se nesnažte pracovat. Odpočinek si již dávno zasloužíte.

Střelec (22.11.-20.12.)
Máte dobré vyhlídky na lepší časy. Je vhodné období na to, nabírat sílu na nové projekty, další životní cesty a poznávání nových lidí. Skvělé období Vašeho života, které rozhodně nesmíte zaspat!

Kozoroh (21.12-19.1)
Pokud máte dojem, že bojujete s větrnými mlýny a Vaše snaha je marná, vězte, že tento týden to nebude lepší. Proto se nesnažte a vyčkejte. Až příští týden se situace změní.

Vodnář (20.1.-18.2.)
Budete muset řešit situaci ve vztahu. Čekáte s napětím na vyjádření partnera na Vaši zásadní otázku. Musíte na něho jít opatrně a své činy a otázky formulovat velmi šetrně a taktně.

Ryby (19.2.-20.3)
Tento týden zůstaňte ve střehu, někdo se Vás snaží nachytat nebo podvést. Dobře si rozmyslete, co v dohledné době pronesete nebo podepíšete. Je to důležité, mohlo by to pro Vás mít velké dohry.

Pravidelné týdenní horoskopy vznikají ve spolupráci s Věštění Online.cz.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz