- 650 g kuřecího masa bez kostí a kůže - pokrájeného na nudličky
- plátky citronu
- nasekaná cibulka na ozdobu
- olej na smažení
- 1 lžíce škrobové moučky
- 6 lžic studené vody
- 3 lžíce čerstvé citronové šťávy
- 2 lžíce sladkého sherry
- 1/2 lžičky moučkového cukru
Máte rádi škvarky, ale víte, že vašemu zdraví zrovna neprospívají? Pak máme pro...
Jaká by to byla neděle bez tradičního moučníku? A tak vám přinášíme tip na jednu...
Karbenátky jsou oblíbeným pokrmem v mnoha rodinách, jelikož jejích příprava je snadná,...
Rozhuda je jednoduchá a přitom velice chutná pomazánka z tvarohu a pažitky. Jedná se o staročeský recept,...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)