Babinet.cz  /  Recepty  /  Detvianská nátura

Detvianská nátura

29.11.2005 - Redakce Babinet
  • 300g bravčového stehna (vepřového)
  • 0,5dl oleje
  • 100g cibule
  • 1 feferónka
  • sož, č.korenie
  • vegeta
  • 50g žampiónov
  • lečo (alebo čerstvá paprika a rajčina)
  • 1 lžíce horčice
  • 1 lžíce kečupu
Bravčové stehno nakrájame na tenké rezance, orestujeme na rozpálenom oleji, pridáme pokrájenú cibužku, na rezance pokrájané žampióny a ochutíme. Restujeme asi 4 minúty. Pridáme kečup, horčicu, feferónky podža chuti, lečo (alebo pokrájanú papriku a rajčinu). Necháme povariť asi 1 minútu. Maso zabalíme do zemiakovej placky a podávame. Dobrú chuť praje Mireček.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz