- 500 g vepřového ramínka
- 3 cibule
- 2 stroužky česneku
- 4 nožičky klobásy
- 500 g brambor
- 200 g tenkých plátků prorostlé slaniny
- 1 kg kysaného zelí
- 4 bobule jalovce
- 2 bobkové lístky
- 2 hřebíčky
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky pepře
- 1/8 l suchého bílého vína
- 1/4 l slepičího bujónu
Alsaský pekáček s kysaným zelím
Další recepty
-
Rybí karbenátky se sýrem. Za málo peněz skvělá hostina
Karbenátky jsou oblíbeným pokrmem v mnoha rodinách, jelikož jejích příprava je snadná,...
-
Rozhuda - tvarohová pomazánka s pažitkou našich babiček
Rozhuda je jednoduchá a přitom velice chutná pomazánka z tvarohu a pažitky. Jedná se o staročeský recept,...
-
Jednoduchý domácí chléb jen ze čtyř surovin, který provoní váš byt
Má babička vždy říkala, že chléb je dar, a že na chleba se těžce pracuje. Jsou to moudré věty a platí i...
-
Domácí rebarborový sirup. Příjemná chuť a nádherná barva
Máte doma na zahrádce rebarboru, a už nevíte, co z ní připravit? Poradíme vám. Vyzkoušejte...
Oblíbené recepty
- Tvarožník nejen na neděli. Minimum těsta a vysoká vrstva tvarohové náplně
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- Zamilované kuře: Neodolatelný recept pro májovou romantiku
- Čertovské řízky mají šmrnc a pikantní chuť. Pivo je nezbytný doplněk!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)