- 400 g zadního hovězího
- 150 g párků
- 2-3 sterilované okurky
- 2 cibule
- 40 g sádla
- hořčice
- pepř
- sůl
- rajský protlak
- hladká mouka
- pórek
- petrželová nať
- hovězí vývar
Měšec Petra Voka
Další recepty
-
Domácí rebarborový sirup. Příjemná chuť a nádherná barva
Máte doma na zahrádce rebarboru, a už nevíte, co z ní připravit? Poradíme vám. Vyzkoušejte...
-
Domácí zeleninové kostičky, aneb jak rychle, snadno a bez chemie dochutit polévky či omáčky
V dnešní době si mnoho lidí začíná více všímat neskutečného nárustu cen...
-
Levná a jednoduchá večeře z pouhých brambor, při které hlad nemá šanci!
Když se vrátíte po práci či po škole domů pozdě večer, tak máte hlad, ale to poslední, co se...
-
Dušená mrkev ze školní jídelny vám nikdy nechutnala? Vyzkoušejte mrkvový perkelt!
Jste také poznamenaní školní jídelnou a díky ní jste zarytí odpůrci...
Oblíbené recepty
- Tvarožník nejen na neděli. Minimum těsta a vysoká vrstva tvarohové náplně
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- Zamilované kuře: Neodolatelný recept pro májovou romantiku
- Čertovské řízky mají šmrnc a pikantní chuť. Pivo je nezbytný doplněk!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)