Babinet.cz  /  Recepty  /  Guláš z hovězího srdce po myslivecku

Guláš z hovězího srdce po myslivecku

26.2.2007 - Redakce Babinet
  • 500 g hovězího srdce
  • 50 g anglické slaniny
  • 20 g tuku
  • 2 velké cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 100 ml červeného vína
  • sladká paprika
  • majoránka
  • mletý pepř
  • drcený kmín
  • sůl
  • vývar
  • mouka
Srdce nakrájíme na kostky. Anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, opečeme na tuku a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a drcený česnek, osmahneme, posypeme paprikou, vložíme nakrájené srdce posypané majoránkou, mletým pepřem, kmínem. Osolíme a dusíme doměkka. Podléváme vývarem a červeným vínem. Když je srdce měkké, zaprášíme šťávu moukou a chvíli povaříme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz