Dějiny rybí kuchyně sahají do odbobí 10 až 12 tisíc let před naším letopočtem. Je tedy zřejmé, že byli již tenkrát velmi oblíbenou potravinou a...
Zpět na článekŠikovné rady pro rybí kuchyni
Další recepty
-
Do deseti minut večeře na stole. Jogurtové špagety jsou překvapivě snadné
Jogurtové špagety představují lehký a osvěžující pokrm, který je ideální pro...
-
Připravte si doma skvělé kari jako z indické restaurace
Indická kuchyně je jednou z nejvoňavějších a nejbarevnějších na světě, čímž si získala...
-
Jehněčí sekaný řízek s bylinkami a brambory dušené ve smetaně
Blíží se na nám velikonoční svátky, kdy tradice velí, že na stůl patří jehněčí maso....
-
Slané koláče jsou v kurzu! Připravte si barevný paprikový quiche
Představte si křehkou máslovou kůrku, která se doslova rozplývá na jazyku a na ní bohatou náplň plnou...
Oblíbené recepty
- Smažené jarní závitky. Lehký a osvěžující pokrm, který je oblíbený po celém světě
- Přezrálé banány nevyhazujte! Upečte z nich lahodnou buchtu
- Český mazanec je klasika. Vyzkoušejte letos finský velikonoční chléb Pääsiäisleipä
- Připravte se na jaro včas. Velikonoční pečeně na rozmarýnu. Tradiční chuť po řadu generací
- Krémová květáková polévka patří na sváteční stůl. Jeden talíř nikdy nestačí!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.