Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Kotlety, co mají říz i šarm – a křen v hlavní roli
Dnešní recept je kombinací tradičních chutí s překvapivě rafinovaným výsledkem. Plněné...
-
Trpělivost přináší dokonalou chuť aneb upravená klasika hovězí na pivu
Máte chuť na něco pořádného, co dodá energii, zasytí, zahřeje a zároveň zachutná? Tento recept...
-
Sezóna černého bezu začíná! Jak jej využít naplno?
S příchodem jara, respektive právě v tomto období, můžeme kolem sebe spatřit rozkvétající...
-
Postní bramborové placky s medem
Velký pátek je jedním z nejvýznamnějších dnů křesťanského roku. Připomíná...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.