Recepty
-
Rosquillas de Semana Santa
3 žloutky 3 bílky 10 lžic mléka 10 lžic moučkového cukru 10 lžic olivového oleje strouhaná kůra z 1 citronu ...
-
Zelí se salámem na pánvi
1 hlávka zelí 250 g točeného salámu 2 lžíce másla sůl mletý bílý pepř 1/2 lžičky kmínu 3 malá rajčata ...
-
Zelený hrášek po římsku
500 g vyloupaného hrášku 50 g netučné anglické slaniny 60 g másla 20 g cibule šálek hovězího vývaru sůl, ...
-
Zeleninový eintopf
250 g masa (skopové, hovězí nebo vepřové) 200 g pórku 100 g mrkve 100 g celeru 150 g zelí 150 g kapusty ...
-
Závin z lístkového těsta s kapustou
600 g hlávkové kapusty 300-500 g točeného salámu 3 vejce máslo cibule balíček lístkového těsta sůl ...
-
Zapékané brambory dvou chutí
8 velikých brambor 2 lžíce oleje 3 lžíce soli 4 střední rajčata 1 malá cibule 1/2 svazku čerstvého tymiánu...
-
Zapečený špenát se šunkou
500 g špenátu 20 g cibule 100 g šunky 2 lžíce mléka 2 vejce 60 g másla 3 lžíce strouahného čedaru ...
-
Vlámské kapustové rolky
1malá hlávka kapusty 2 lžičky soli 1 lžíce oleje 1 cibule nakrájená na kostičky 50 g strouhanky 1 malá...
-
Vejce v omáčce s hořčicí a slaninou
8 vajec 75 g prorostlé slaniny 2 loupané cibule 1 lžíce hladké mouky 3/8 l mléka 1 svazek pažitky 100...
-
Tvarohový nákyp s kysaným zelím
250 g netučného tvarohu 50 g mouky 1 dl smetany 4 vejce 100 g strouhaného ementálu 4 lžíce sójové omáčky ...
-
Transylvánské zelí
300 g kyselého zelí 400 g vepřového bůčku 60 g cibule 80 g oleje 40 g slaniny 40 g rajského protlaku ...
-
Těstoviny s tuňákem a sardelkami
500 g těstovin 3 lžíce oleje 1 stroužek česneku 150 g rajčat 1 lžíce sekané petrželky 60 g tuňáka 80 g...
-
Špenát po římsku
500 g čerstvého špenátu 2 lžíce oleje 1 stroužek česneku 50 g prorostlé šunky 30 g másla 1 lžíce rozinek ...
-
Sýrové bábovičky
190 g hladké mouky 100 g másla 1 vejce 1/4 lžičky soli Náplň: 100 g oloupané cibule 40 g anglické...
-
Slepičí rizoto s ananasem
200 g rýže 30 g margarínu 1 l slepičího vývaru 200 g ovčího sýra 1 svazek pórku 300 g ananasu 500 g...
-
Rýžový salát se scampi
200 g rýže 1-2 lžíce rajského protlaku 3 lžíce másla sůl 4 jarní cibulky 2 žluté papriky snítky...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
- Stačí horká voda a prázdné kořenky s mlýnkem nemusíte vyhazovat. Ušetříte a ještě si do nich připravíte vlastní směsi koření
- Tip na výlet: Vydejte se na nově otevřený zámek Týnec a cestou poznejte i zajímavé okolí
- Psychologie interiérových barev: Jak kombinovat jednotlivé odstíny, aby nám byly ku prospěchu
- Proč je touha po čokoládě nejsilnější týden před menstruací? Jak omezit přejídání v tomto období
- Jiřiny: kouzelné až do podzimu. Kdy je přesně sázet?
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz