Recepty
-
Ryba na kokosu
500 g rybího filé 2 cibule 1 feferonka 4 lžíce strouhaného kokosu sůl olej citron Rybí plátky...
-
Krevetové kari po goánsku
300 g vařených krevet 2 cibule 8 stroužků česneku 8 feferonek 4 lžíce strouhaného kokosu 1 lžička hořčice ...
-
Krevetové kari na párský způsob
300 g vařených krevet 5 cibulí 5 stroužků česneku 2 lžičky práškového cukru hrstka zelené petrželky 1 lžička...
-
Krevetové kari
300 g vařených krevet 1 cibule 4 stroužky česneku 1 lžička mletého zázvoru 1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky ...
-
Krabí pohár
200 g vařeného krabího masa nebo krevetího masa zelený salát šálek kečupu šálek rajského džusu 1 lžička chilli...
-
Krabí kari
2 krabi nebo krabí konzervy 2 cibule 4 stroužky česneku 1 kelímek jogurtu 1 lžička mletého zázvoru 1/2...
-
Rybí pilaf
1 kg rybího filé 500 g rýže 2 velké cibule 200 g másla 2 lžičky chilli nebo...
-
Játrový kebáb
1 kg jater 1 lžička chilli nebo pálivé papriky sůl 2 citrony máslo Játra nakrájíme na kousky a asi 2...
-
Smažená játra
500 g jater 1 cibule 3 stroužky česneku lusk zelené papriky 1 lžíce octa špetka mletého pepře šťáva z...
-
Játrové kari
500 g jater 3 cibule 6 stroužků česneku 2 feferonky 250 g rajčat 60 g másla 2 lžíce jogurtu 1...
-
Ledvinkové kari
6 ledvinek 2 cibule 2 stroužky česneku 2 rajčata 60 g másla 2 lžičky koření kari špetka...
-
Kandované ovoce
ovoce vhodné ke kandování: třešně višně ananas meruňky citronová pomerančová nebo grapefruitová kůra ...
-
Sorbet z červeného vína (Granité au vin rouge)
1 pomeranč 1 banán 1/2 citronu 1 lahev červeného vína 175 g cukru 2 hřebíčky na špičku nože mleté...
-
Roštěná podle vinaře (Entrecote marchand de vin)
2 plátky roštěnce 50 g másla 1 šalotka 8 lžic červeného vína 3 lžíce kysané smetany sůl pepř ...
-
Provensálská rajská polévka (Soupe de tomates provencale)
2 střední cibule 50 g pórku po očištění 50 g celeru po očištění 75 g slaniny 1...
-
Vína od Vipavy
Ve čtvrtek 2.3.2006 budete mít možnost ochutnat mimořádně atraktivní vína z údolí řeky Vipavy . Tato oblast se nachází na jihozápadě...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
- Byla jsem šťastná a pak přišla první facka ..., píše Andrea
- Jarní truhlíky nemusíte letos osadit jen tradičními muškáty. Zkuste i něco nového
- Znáte pojem polyamorie? Podíváme se na něj bez předsudků
- Památky na Vysočině otevírají své brány a zahajují novou turistickou sezónu plnou zajímavých akcí
- Aerobic ve Špindlu o víkendu právě teď!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Vyhrajte balíček doplňků stravy na jarní únavu
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz