Recepty
-
Medové paličky
kuřecí paličky (spodní část kuř. stehen, pro každého 2- 3), plátky anglické slaniny (čím delší, tím lepší), česnek, sůl, čerstvě mletý pepř,...
-
BIO bagetky k dopékání - čerstvé pečivo vždy po ruce
Nedokážete se vzdát požitků spojených s konzumací dobrého čerstvého pečiva, ale nebaví...
-
Lehce odpolední toust
Kdo neodolal červeno-řepovému trháku pana Cuketky z března 2006, nechť zbystří. Elegantní toustová variace s...
-
Vyhodnocení soutěže o snídaňová menu v Café by Tretter´s v Palladiu
Nekuřácká kavárna Café by Tretter´s v novém nákupním centru Palladium na Náměstí Republiky v gastro patře, kterou nepřehlédnete díky...
-
Nová kavárnička (nejen) pro maminky aneb jednu
Patříte-li aktuálně mezi ženy, jimž se velmi utěšeně kulatí bříško, avšak na vině rozhodně...
-
Dušené artyčoky s podzimní houbovou náplní
4 čerstvé artyčoky 8 koleček citrónu 8 plátků anglické slaniny (lze vynechat) 2 dcl zeleninového bujónu (popř....
-
Salát z čerstvých artyčoků s cherry rajčátky a nivou
4 čerstvé artyčoky 12-15 cherry rajčátek 50g nivy 1 lžíce cukru 1 lžíce olivového oleje 3 lžíce vody ...
-
Plantain kaše jako příloha
2 banány plantain (zelené i žluté) oloupané a podélně rozkrojené 1/2 šálku mléka (nejlépe nízkotučného) 5 lžic...
-
Kaštanová nádivka se zelenou petrželkou
20 dkg oloupaných uvařených kaštanů 20 dkg bílého pečiva 0,15l mléka 2 vejce petrželová nať 5 dkg...
-
Jednoduché kaštanové pyré
0,5 kg kaštanů 0,25 l mléka (samozřejmě je možné použít i alternativní sojové, mandlové apod.) 125 g cukru 1...
-
PF 2008
Přejeme všem našim čtenářům krásné svátky vánoční a pohodový rok 2008 plný chutných zážitků!
-
Pudinkové rohlíčky
půl kila polohrubé mouky 250 g tuku 100g práškového sladidla 10 peciček sacharinu /rozpustit v ve lžíci vody/ ...
-
Dia magronky
15 dkg mletých ořechů 7 peciček sacharinu /rozpustit ve lžíci vody/ 5 bílků 3-4 lžíce strouhanky 2 lžičky medu ...
-
Kuchařka pro dceru
V sobotu 8.12.2007 spatřila světlo světa kuchařská prvotina Jany Zatloukalové. Tuto autorku většina z vás důvěrně zná z časopisu Apetit, kam...
-
Horká čokoláda pro zahřátí
Vánoce klepou na dveře a zima je v plném proudu. Společnost Manner přichází v tento pravý čas s receptem jak uspokojit sladké chutě. Krémově...
-
Vánoční Trio cukroví
První adventní neděle je za námi a čas předvánočních příprav nevyhnutelně před námi. A tak pilným hospodyňkám - a nejen jim - přinášíme pod...
- Připravte si doma skvělé kari jako z indické restaurace
- Přezrálé banány nevyhazujte! Upečte z nich lahodnou buchtu
- Připravte se na jaro včas. Velikonoční pečeně na rozmarýnu. Tradiční chuť po řadu generací
- Krémová květáková polévka patří na sváteční stůl. Jeden talíř nikdy nestačí!
- Zdravá večeře? Lehký avokádový salát
- Velikonoční hodování: člověk si může dopřát vše, ale se zdravou mírou, radí vedoucí stravovacího provozu
- Chování žen, které muže odrazuje nejen při seznámení, ale i ve vztahu
- Proč na Zelený čtvrtek odlétají zvony do Říma, nebo co je popelec?
- Tereza Pachtová: chuťová alchymistka pro cukrárnu Future Sailors
- O endometrióze a problémech s početím hovoří MUDr. Jan Lacheta, primář CRM ISCARE
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Vyhrajte balíček doplňků stravy na jarní únavu
- Soutěžte o balíček přípravků Frosch pro dokonalý jarní úklid!
- Vlasy jako od kadeřníka? Vyhrajte balíček vlasové kosmetiky od Hebe
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
- Děsivé moravské pověsti: Bezhlavý švédský voják i zakletá černá kočka
- Hrad Buben: K této nevelké zřícenině se váže celá řada pověstí
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz