Recepty
-
Ovesné sušenky (40 ks)
7 balení Emco Ovesné sušenky (čokoládové) cukrová poleva: 1 (čerstvý) bílek 20 dkg moučkového cukru (3x...
-
Pivní kapr
Suroviny: 4 porce kapra 0,25 l světlého Českého piva Olej Cibule Sůl Sladká...
-
Piparit - finské perníčky
Ingredience 3 lžičky mleté skořice 110 ml cukrového sirupu (možno nahradit melasou nebo medem) ...
-
Losos po asijsku:
Počet porcí: 4 Doba na přípravu: 60 min. Obtížnost: Střední Ingredience: 500 g Filety z lososa eismann 19792 ...
-
Kávovo-karamelové řezy
8 vajec 8 PL (polévková lžíce) krystalového cukru 4 PL polohrubé mouky 3 PL kakaa ...
-
Pečený losos s Quinoa (Recept Petra Kunce, restaurace V Zátiší)
4 porce Losos Ingredience 800 g lososa s kůží sůl olivový olej citrón 2 lžíce másla ...
-
Vepřová líčka na černém pivu s celerovém pyré
800gr. vepřová líčka 100gr sádlo vepřové 50gr mrkev ...
-
Domácí housky
Mám novou zálibu a tou je domácí pekárna a s ní spojené domácí pečení jako takové. Došla jsem do stádia, že už vůbec nekupuji chleba, doma...
-
Rychlý koláč z kompotu
Máme léto, je sezóna ovoce, ideální doba například pro zavařování, abychom byli připraveni na zimu. Co ale s kompoty, které nám ještě zbyly...
-
Pečená jablka s hermelínem a mandlemi
4 porce 4 ks jablek (CZ FRUIT) špetka soli lžíce medu 30 g másla 1 Král sýrů Hermelín sezónní cibulka s pažitkou...
-
Grilované kapří podkovy s bylinkami a česnekem
4 porce 4 ks kapřích podkov (Rybníkářství Pohoře lice) 2 stroužky česneku 4 lžíce ploché petržele 1 lžíce ostré zeleninové...
-
Kuřecí prsíčka plněná špenátem a balkánským sýrem v anglické slanině
4 porce 4 ks kuřecích prsou bez kůže (RABBIT Trhový Štěpánov) 250 g čerstvého špenátu nebo mraženého listového špenátu (AGRO...
-
Koláč s tvarohem a kysanou smetanou
Ingredience: Těsto: 280 g polohrubé mouky 200 g tuku 2 žloutky špetka soli mouka na vál máslo a mouka na...
-
Tiramisu
Ingredience: 250 g cukrářských piškotů 200 g zakysané smetany 100 g Lučiny nebo Ricotty hrneček vychlazeného vanilkového...
-
Čarodějčin plněný koláč
Léto je v plném proudu, počasí láká spíše k pobytu u vody než v kuchyni. Ale jelikož jíst se musí a mlsat má člověk chuť i v létě, pojďme si...
-
Vyzkoušejte letní koktejly (1.část)
Malinové osvěžení (pro 3 osoby) Ingred ience: 200 g malin 0,4 l mléka 1 lžíce cukru 2 kopečky vanilkové zmrzliny ...
- Připravte si doma skvělé kari jako z indické restaurace
- Přezrálé banány nevyhazujte! Upečte z nich lahodnou buchtu
- Připravte se na jaro včas. Velikonoční pečeně na rozmarýnu. Tradiční chuť po řadu generací
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Krémová květáková polévka patří na sváteční stůl. Jeden talíř nikdy nestačí!
- Partnerská kompatibilita je podstatná. Je to klíč k dobře fungujícímu vztahu
- Velikonoční hodování: člověk si může dopřát vše, ale se zdravou mírou, radí vedoucí stravovacího provozu
- Chování žen, které muže odrazuje nejen při seznámení, ale i ve vztahu
- Proč na Zelený čtvrtek odlétají zvony do Říma, nebo co je popelec?
- Tereza Pachtová: chuťová alchymistka pro cukrárnu Future Sailors
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Vyhrajte balíček doplňků stravy na jarní únavu
- Soutěžte o balíček přípravků Frosch pro dokonalý jarní úklid!
- Vlasy jako od kadeřníka? Vyhrajte balíček vlasové kosmetiky od Hebe
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
- Děsivé moravské pověsti: Bezhlavý švédský voják i zakletá černá kočka
- Hrad Buben: K této nevelké zřícenině se váže celá řada pověstí
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz