Recepty

  • Kuskus s granátovým jablkem (recept operní pěvkyně Dagmar Peckové)

    "Napoprvé zní recept složitě, ale salát je hotový v cuku letu," říká Dagmar Pecková, "Osobně bych ho mohla jíst po metrácích jen tak, bez...

  • Rozhovor : Eva Francová - Kuchařka ze Svatojánu

    Eva Francová je autorkou úspěšného food blogu Kuchařka ze Svatojánu, nabitého vegetariánskými a veganskými recepty, které doprovází nádherné...

  • Ovesná polévka

    Dnešní recept by se dal zařadit hned do několika kategorií, a sice kategorie rychlé recepty, úsporné recepty, dietní recepty či recepty našich...

  • Uzená omáčka

    Dnes vám přináším recept, který jsem vyhledala v záplavě receptů z našich diskuzních fór , kde si mezi sebou uživatelky vyměňují nejen recepty...

  • Zapečená plněná jablka

    A máme tady listopad. Někde ještě doznívají oslavy Halloweenu, které se vážou zejména k noci posledního dne v říjnu, což ale nic nemění na...

  • Kulajda

    Hustá, bílá polévka našich babiček, spojená s typickou vůní hub, které této polévce dodávají lahodnou chuť. Kdo by neznal tuto jihočeskou...

  • Kuřecí stripsy

    Recept, který právě přináším, je z kategorie "dnes vaří muž", kdy ho ponechávám téměř v původním znění tak, jak ho zaslal uživatel klokan....

  • Krajové speciality - Plzeňský kraj/2.díl

    V úvodním povídání o nádherném Plzeňském kraji jsme se zaměřili na to, co je pro tento kraj nejtypičtější, a tím je pochopitelně světově...

  • Krajové speciality - Plzeňský kraj/1.díl

    Po putování Karlovarským krajem se dnes v našich toulkách posuneme o kus dál, a na řadě je neméně zajímavý kraj, a to kraj Plzeňský. Místo...

  • Kakaový nákyp

    Nákyp je lehce stravitelný moučník, který se servíruje ještě teplý ihned po upečení , a to nejčastěji přímo ve formě, ve které se připravoval....

  • Kokosové řezy

    Dnešní sladký recept, který nám zaslala paní Helena, jistě potěší všechny milovníky kokosu. Je vláčný a rozplývá se na jazyku. Jeho příprava je...

  • Špenátovka

    Dnešní recept naší babinetky Haničky je z řady rychlých receptů na teplou večeři (ale dá se jíst i za studena) z běžně dostupných surovin. Už...

  • Klokanovy holanďany s bramborovou kaší

    Dnešní recept na vynikající holandské řízky s jemnou bramborovou kaší se dá zařadit do kategorie "dnes vaří muž", neb recept nám zaslal...

  • Německé knedlíky klöse

    Máte rádi knedlíky? Pokud ano, tak vám dneska přináším specialitku, kterou jsou knedlíky od našich západních sousedů. Recept je od naší známé...

  • Krajové speciality - Karlovarský kraj/1.díl

    Dnešním dnem začínáme náš seriál krajové speciality spojený s toulkami naší krásnou vlastí. První zastávka - Karlovarský kraj . ...

  • Krajové speciality - Karlovarský kraj/2.díl

    Pokračujeme dále v gastronomické procházce naší krajinou, zastávka Karlovarský kraj, kdy toulky tímto krajem jsme společně započali v článku ...

Náš tip