První teplé dny nám přinášejí radost a chuť vyrazit do přírody, ale často také...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Komerční obsah /
Velikonoční wellness se Spa.cz: Zažeňte jarní únavu... /
Vaše názory
Velikonoční wellness se Spa.cz: Zažeňte jarní únavu relaxačním pobytem
Další z magazínu
-
Piešťany v zimě: léčivý pobyt pro zdraví, imunitu a regeneraci
Zima je obdobím, kdy je organismus vystaven zvýšené zátěži - chlad, nedostatek slunečního světla,...
-
Čistá relaxace – Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa, Maďarsko
Čtyřhvězdičkový Superior hotel Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa je ideálním místem pro...
-
Jak řešit krátkodobý výpadek peněz bez papírování?
Krátkodobý výpadek peněz není nic výjimečného. Stačí, aby se sešlo pár plateb v...
-
Pohodlí na prvním místě: Vybíráme lehátka a sedací soupravy ideální pro letní relaxaci
Léto je časem odpočinku a relaxace a právě správný výběr lehátek a sedacích souprav...
Nejčtenější články
- Na varovné příznaky onemocnění trávicího traktu upozorňuje internista Šimon Doležal z říčanské nemocnice
- Nejlepší zimní komfort? Domácí čerstvý chléb
- Lednové polévky pro chladné dny, které vás postaví na nohy
- Bylinkářka radí: Při cukrovce pomůže penízovka, podporuje činnost slinivky
- Otužování jako novoroční předsevzetí: Skvělý cíl pro posílení imunity a zlepšení psychiky. Jak začít i během zimy
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.

Vaše názory
Tento článek o velikonočních wellness pobytech mě inspiroval k zamyšlení, kam letos vyrazíme. Líbí se mi ta myšlenka aktivního odpočinku v Polsku. Jen si představuju ty davy lidí, to bude jako s crazy cattle. Ale láká mě to. https://crazycattle-3d.net
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.