Babinet.cz  /  Magazín  /  Kultura  /  Už jen několik týdnů zbývá do 12. ročníku Festivalu Okoř (18. 8. 2012)

Už jen několik týdnů zbývá do 12. ročníku Festivalu Okoř (18. 8. 2012)

5.8.2012 - Redakce Babinet

Účinkující už „ladí formu“, festivalem provede Tereza Tobiášová. Vstupenky stále v předprodeji.

Už jen pár týdnů zbývá do začátku oblíbeného Festivalu Okoř. V sobotu 18. srpna se otevřou brány festivalu přesně v poledne. Samotný program začne v 14:00 a až do samotného konce (cca 01:15) ho mluveným slovem provede Tereza Tobiášová.

Festival OkořVšichni účinkující už „ladí formu“, aby se předvedli v nejlepší kondici. Tomáš Klus kupříkladu dvakrát týdně plave a běhá, kapela MIG 21 zase přemýšlí o choreografii. Virtuálně můžete areál festivalu navštívit už nyní na jeho webových stránkách www.festivalokor.cz. Na nich můžete hlasovat i pro své tři nejoblíbenější interprety – na prvním místě je Tomáš Klus a na záda mu dýchají Nightwork. Pokud chcete zamíchat pořadím, hlasujte!

Jako každý rok bude zavedena kyvadlová doprava z pražského Vítězného náměstí a z Kladna na Okoř a zpět. Pro ty, kteří si budou chtít užít romantické louky pod zříceninou hradu Okoř až do ranního rozbřesku, bude připraveno stanové městečko.


OkořProgram bude následující:

14:00 MANDRAGE
14:55 HORKÝŽE SLÍŽE
16:05 AIRFARE
17:05 MARTA KUBIŠOVÁ
18:05 MICHAL HRŮZA
19:00 TOMÁŠ KLUS
20:15 ANNA K
21:35 MIG 21
23:00 NIGHTWORK
00:20 DAVID KOLLER & BAND

01.30 závěrečná show

Srpnový Festival Okoř je jedním z nejlepších a nejnavštěvovanějších jednodenních letních hudebních festivalů u nás. Důvody jsou zřejmé - dobře volený hudební program a péče o všechny návštěvníky – od malých po velké.

Předprodej vstupenek v  síti  Ticketportal odstartoval prvního června a je organizátory vřele doporučován. Několik posledních ročníků bylo úplně vyprodáno a i když je určitý počet vstupenek vyhrazen pro prodej přímo na místě, obrovský zájem pokrýt nestačí. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků.

Ceny vstupenek:

v předprodeji 400Kč a na místě v den konání festivalu od 13 hod 450Kč. Děti do 12let a vozíčkáři mají vstup zdarma.                                   

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a http://www.facebook.com/#!/festivalokor .

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz