Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Kolekce obuvi: Pikolinos - léto 2012

Kolekce obuvi: Pikolinos - léto 2012

27.6.2012 - Redakce Babinet

Kolekce španělské obuvi značky PIKOLINOS pro léto 2012 je spojením tradičního obuvnického řemesla a výrazných detailů typických pro ruční výrobu obuvi. Tato kombinace vytváří jedinečný a originální styl obuvi, která je vyrobena z měkkých a prodyšných kůží. Ruční šití je v aktuální sezoně jaro-léto jedním z nejvýraznějších módních prvků.

Návrháři pro aktuální sezonu PIKOLINOS použili maximum barevných odstínů, které ladí s nejnovějšími trendy. Paleta barev sahá od okrové přes hnědou k žíhané načervenalé žluté, místy s nádechem olivově zelené. Všechny tyto středomořské odstíny nás spojují s přírodou a vytváří teplý zemitý look.

Základem kolekce dámských elegantních sandálů s klínovým podpatkem z řady Fashion Comfort jsou mladistvé linie. Kolekci určenou pro volný čas tvoří především mokasíny a sportovnější typy bot se šněrováním. Použité materiály jako korek, juta a lněné plátno jsou symbolem spojení s přírodou.

PIKOLINOS používá při výrobě obuvi v maximální možné míře nejnovější technologie. Pánská kolekce ALMERIA v námořnickém stylu nabízí obuv s ergonomickou podrážkou se vzduchovými polštáři, díky nimž máte při chůzi pocit, že jste v sedmém nebi.

Letní kolekce PIKOLINOS také výrazně odlehčila. Lehoučké ručně vyrobené dámské dřeváky MIAMI a pánské šněrovací boty AMBERES jsou těmi nejlehčími botami, jaké kdy v kolekcích PIKOLINOS byly vyrobeny.

Maximální komfort nohou v letním horku zajišťuje absorpční technologie stélky SECOLINO, která udrží nohy v suchu a pohodlí po celý den. Tyto stélky jsou použity u většiny bot letní kolekce pro muže i ženy.

PIKOLINOS MAASAI

Pro tuto speciální kolekci byly inspirací tradiční vzory a styl původních obyvatel Afriky. Dámská kolekce MAASAI byla vytvořena s využitím úžasných barev, motivů a vzorů, pocházejících ze samotného srdce Keni. Už třetí sezonu PIKOLINOS nabízí ucelenou kolekci sandálů, ručně vyrobených Masajskými ženami, plnou barev a etno vzorů, které do této kolekce vnáší nezaměnitelné kouzlo Afriky.

Tato kolekce je navíc součástí Fair Trade projektu, který PIKOLINOS realizuje ve spolupráci se společenstvím Masajů v Keni na podporu a zajištění přežití jednoho z nejvíce ohrožených kmenů na světě. Tento projekt dostal PIKOLINOS na short-list WGSN Global Fashion Awards v kategorii nejvíce udržitelných značek.

O ZNAČCE PIKOLINOS:

Španělská značka Pikolinos je v současné době považována za přední evropskou obuvnickou společnost. Je součástí Grupo Pikolinos, vyrábějící především obuv a módní doplňky. Hlavními představiteli této společnosti jsou Martinelli, Pikolinos, Pies Cuadrados a Vabene. Firma Pikolinos byla založena v roce 1984 jejím současným předsedou, Juan PERÁN Ramosem. Hlavní důraz při vzniku všech výrobků je vždy kladen na design, kvalitu a originalitu obuvi, kabelek a dalších doplňků.

V České republice není značka Pikolinos zatím příliš známá. Pikolinos má zastoupení v 60 zemích a prodává ve více než 8000 partnerských prodejnách obuvi po celém světě.

Díky moderním technologiím, použití přírodních materiálů prvotřídní kvality a především osobního nasazení má značka Pikolinos na trhu nezaměnitelnou identitu.

Celou letní kolekci obuvi Pikolinos si můžete prohlédnout na www.pikolinos.com

OBUV A KABELKY ZNAČKY PIKOLINOS NABÍZÍ VYBRANÉ PRODEJNY OBUVI V ČR:

PRAHA 1: Q Obuv - Lazarská 7 l Praha 2: Horoskop boutique - Bělehradská 112 l Praha 5: ara Shoes - Štefánikova 203/23 l Praha 8: Obuv Šotek - Pasáž Oasis, Sokolovská 17; Clany obuv – OD Krakov, Lodžská 598; Obuv Prokešová Marie - Klapkova 15 l KARLOVY VARY: Rejnok Obuv - Vřídelní 1, TGM 3, Krále Jiřího 37, OC Varyáda; Baden Baden - I.P. Pavlova 8; Demokrat - Sadová 51; Elegant - Moravská 14; Roi Collection - Vřídelní 7 l Olomouc: ara Shop - Horní náměstí 18; Dr. Kubba zdravá obuv - Horní náměstí 5; Stroll Obuv - OC Haná; Azaleia World, Dr. Kubba zdravá obuv - Olympia Centrum Olomouc l BRNO: ara Shop - náměstí Svobody 10; Obuv Ullmanns - Pekařská 6; Stroll Obuv - OC Futurum, Galerie Vaňkovka l HRADEC KRÁLOVÉ: Obuv Dapi - Čelakovského 637; Stival, Stroll Obuv - OC Futurum l OSTRAVA: Carioca Shoes - OC Nová Karolina; Stival, Stroll Obuv - OC Futurum l ZLÍN: Iberius - třída Tomáše Bati 283; Oboz - Rašínova 69 l České Budějovice: Obuv u Jindřicha - Krajinská 40 l Jablonec nad Nisou: Obuv Jadi - Podhorská 20a, e-shop: www.jadi.cz l Jihlava: Dr. Kubba zdravá obuv - City Park Jihlava l Kroměříž: Obuv Kožená galanterie Pěčková - Vodní 91 l Liberec: Obuv Jadi - Železná 12 l mariánské lázně: M+A Obuv - Hlavní 225 l Plzeň: Balzano - náměstí Republiky 5 l Tábor: Bonet Obuv - Palackého 354 l Tišnov: Obuv a kožené zboží - Brněnská 196 l Třeboň: Agriko Obuv - Palackého náměstí 175 l Turnov: Obuv Jadi - 5. května 27 l Ústí nad Labem: Obuv Kreutzer - OD Labe l Výhradní distributor značky Pikolinos pro ČR a SR: IBERIUS, s.r.o., třída Tomáše Bati 283, Zlín

Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte pár bot PIKOLINOS!


Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz