Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Kolekce NARS podzim 2011

Kolekce NARS podzim 2011

21.9.2011 - Redakce Babinet

Kampaň pro Podzim 2011 navrhl a fotografoval zakladatel a kreativní ředitel značky NARS François Nars. Pod jeho dohledem vytvořila vizážistka Diane Kendalová look pro tuto sezónu na modelce Mariacarle Boscono. Tato italská kráska byla vybrána pro svoji sofistikovanost a schopnost proměňovat se jako chameleón do postav, které má ztělesňovat.

Diane začala vytvořením dokonalé pleti. Použila k tomu make-up Siberia Sheer Matte Foundation, který prsty nanesla do středu obličeje a rozetřela jej směrem ven, a který zafixovala sypkým pudrem Snow Loose Powder. Pro dosažení kontur tváří nanesla štětcem tvářenku Oasis Blush těsně pod lícní kosti a rozetřela ji směrem ke spánkům.

lores

Na oční víčka nanesla Mariacarle bázi pod oční stíny PRO-PRIME Smudge Proof Eyeshadow Base, kterou rozetřela konečkem prstu pro svěží povrch. Pak Diane nanesla na víčka oční stín Outremer v několika vrstvách pro vytvoření intenzivního efektu. Pro dosažení tvaru křídel barvu protáhla do vnějších koutků očí a směrem vzhůru podél vnějšího koutku směrem k nadočnicovému oblouku. Pak nanesla na nadočnicový oblouk průzračně bílý odstín z duo očních stínů Pandora a jemně jej vetřela do jasně modrého odstínu. Na horní linii řas nanesla linky Larger Than Life Long-Wear Eyeliner Pencil odstínu Rue Saint-Honoré a na spodní odstínu Rue Bonaparte, které oči otevřely. Stříbrně šedobéžový odstín duo očních stínů Grand Palais byl nanesen podél spodní linie řas, barva byla protažena do vnitřních koutků. Obočí bylo zvýrazněno očním stínem Bali, řasy byly natočené a byly na ně naneseny dvě vrstvy řasenky pro objem Larger Than Life Volumizing Mascara.

Nakonec Diane vytvořila konturu rtů a vyplnila je konturovací tužkou Fantasia, kterou prstem rozetřela pro zjemnění barvy, následně použila lesk na rty Striptease a jejich líčení zakončila rtěnkou Pago Pago.

NARS KOLEKCE PODZIM 2011

Kolekce Podzim 2011 je rezolutně avantgardní. Odvážné výkřiky barev jsou zjemněny měkčími lehčími tóny. Líčení očí se pohybuje od jasné intenzivní modré po stříbrně šedobéžovou, okouzlující broskvovou a matnou holubičí šeď. Rty zdobí škála barev od výrazně matně červené přes sofistikovanou červeno-fialovou po jiskřivou šampaňskou růžovou. Bouřkově šedá barva nehtů přináší dotek tajemna. Výsledný efekt je sebejistý, vyhraněný a intenzivní.

PRODUKTY:

OUTREMER SINGLE EYESHADOW

Oční stín s bohatým pigmentem výrazně modré barvy, nesoucí název, který je francouzským výrazem pro zámoří, umožňuje celou řadu fantastických efektů líčení, od jemného a průhledného efektu po intenzivní barvu a vysoce módní vzhled.

GRAND PALAIS DUO EYESHADOW

Tyto stříbrné šedobéžové a bledě růžové duo oční stíny, pojmenované po pařížské výstavní hale a komplexu muzeí nacházejících se v blízkosti Champs Elysées, představují všestranně zkrášlující neutrální paletu. Noste stíny jednotlivě, nebo ve vrstvách pro bezpočet jemných efektů.

DELPHES TRIP EYESHADOW

Inspirací pro tyto trio oční stíny, které kombinují jiskřivě zářivou broskvovou s matovou holubičí šedí a mléčnou šedozelenou barvou, byla bohatá historie řeckých Delf, místa uctívání boha Apollóna. Noste jednotlivé odstíny samostatně, nebo vyzkoušejte kombinaci dvou nebo tří odstínů pro jedinečně božský vzhled.

OASIS LIP GLOSS

Tento jiskřivý lesk na rty odstínu šampaňské růžové, který tvoří dokonalý doplněk k výraznému líčení očí, funguje stejně dobře samostatně, nebo nanesený na rtěnku pro propracovanější vzhled s výraznějším leskem.

TRAIN BLEU VELVET MATTE LIP PENCIL

tužkaTento sytý odstín tmavofialové sametově matné tužky na rty je stejně opulentní jako nechvalně proslulý francouzský noční expres, po němž je pojmenován.

PAGO PAGO LIPSTICK

Tato růžová třpytivě průzračná rtěnka, pojmenovaná po hlavním městě Americké Samoy nacházející se v jižním Tichém oceánu, přináší jemnou barvu připomínající tyto tichomořské ostrovy.

MONTEGO BAY PURE MATTE LIPSTICK

Tato všestranná růžová matová rtěnka s přídavkem hydratujícího másla z divokého manga snadno klouže a dodává rtům vysoce matný vzhled.

MASCATE PURE MATTE LIPSTICK

Červená matová rtěnka, nesoucí francouzský název pro Maskat, hlavní město Ománu ležící na pobřeží Arabského moře, je záhadná i dramatická.

GALION NAIL POLISH

Tento sytě šedý lak na nehty vytváří luxusní kouřový vzhled.

TŘI OTÁZKY PRO FRANÇOISE NARSE

Jaká panuje nálada pro sezónu Podzim 2011?

Sebejistá, módní a výrazná. Podzim je skvělým obdobím pro hru s dramatickými odstíny, jasnými barvami a bohatými texturami, jako je například jasně modré líčení očí nebo bouřkově šedý odstín nehtů.

Proč byla jako tvář pro podzimní kampaň 2011 vybrána Mariacarla Boscono?

Mariacarla je vysoce sofistikovaná, má dramatickou tvář. Zbožňuji její vzhled: tmavé vlasy, bledá pleť a výrazná osobnost. Je neuvěřitelně fotogenická a můžete ji přeměnit a přitom stále nechat na snímcích vyniknout její osobnost. Bylo skvělé obléknout ji do černé nechat vyniknout její bledou pleť s modrými očními stíny a světle růžovými rty pro výrazný vzhled.

Jaké jsou vaše oblíbené barevné kombinace pro Podzim 2011?

Líbí se mi spojení jasně modrého líčení očí a světle růžových rtů, dosažené očním stínem Outremer a rtěnkou Pago Pago. Je nápadně krásné a moderní. Sametově matová tužka na rty Train Bleu se dokonale hodí pro sytě tmavofialové líčení rtů k doplnění jemnějších odstínů tria očních stínů. Lak na nehty Galion je tmavý a náladový a podtrhne a vyhraní každý look.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz