Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Objevte svůj styl s novými účesy Schwarzkopf LOOKS 2011

Objevte svůj styl s novými účesy Schwarzkopf LOOKS 2011

6.3.2011 - Redakce Babinet

modelkaKolekce Looks 2011 představuje inspiraci nového druhu. Snoubí v sobě půvab, krásu i umělecký styl ulice a nese v sobě atmosféru pulzujícího nočního Berlína. Vlasové účesy Looks 2011 jsou stejné jako tato metropole módy - nedbalé i expresivní, sexy i opulentní. Kolekce Looks 2011 s  účesy Blondage, Boyfriend, Dimension-X a Spice, je poctou mezinárodním módním trendům, hiphopovým ikonám a vzrušujícímu stylu současné ulice.

Autorem čtyř fascinujících stylů účesů „berlínského střihu“ je Armin Morbach. Je to profesionální kadeřník, který disponuje nejen obrovskou kreativitou, ale i citem pro to, jak chtějí ženy skutečně vypadat. Zároveň se řídí i smyslem pro individualitu. Výsledkem jeho práce nejsou jen účesy, ale dokonalá souhra osobnosti, barvy a střihu.

Kreativní set fotografií pro Looks 2011 od Schwarzkopf je dílem světoznámé německé fotografky Ellen von Unwerth, která je sama o sobě hvězdou světa módy. Začínala jako modelka a postupně se propracovala až na druhou stranu objektivu. Její snímky se objevily na obálkách prestižních módních magazínů. Vyzařuje z nich skutečná, často chladná smyslnost. „Při realizaci série Looks jsem byla vedena představou autentických fotografií, které by v sobě obsahovaly krásné i progresivní prvky zároveň. Bylo velmi příjemné v této práci zachytit duch velkoměsta,“ říká Ellen von Unwerth.

Seznamte se s novou kolekcí Looks 2011

dimensionDimension-X

Účes ve stylu XXL a femme fatale – zaostřeno na experimentování s objemem a nevšední abstraktní tvary. Tento vzhled vnese do vašeho života okázalost, vznešenost i sexy náboj. Doporučené výrobky: barva na vlasy Natural & Easy, šampon Schauma Super ovoce a vitamín, lak na vlasy Taft Power & Fulness.

blondageBlondage

Expresivní, vizionářský a výstřední look Blondage se znamenitě hodí pro vášnivé experimentátorky. Odráží silnou osobnost, která miluje prvotřídní nápaditý styl. Doporučené výrobky: barva na vlasy Palette Deluxe Blond, Zázračné sérum ve spreji Gliss Kur Oil Nutritive, got2b Powder`ful stylingový pudr pro objemný účes.

spice Spice

Umění ulice se snoubí s romantikou a ženskostí. Je to vzhled, který se inspiruje street stylem: je autentický, věrně drží krok s módou, působí tajemně i nevinně a vyzařuje přirozenou ženskou krásu ve stylu glamour. Vlasy mají objem a perfektně zpevněný tvar. Doporučené výrobky:  barva na vlasy Palette Deluxe,  šampon Schauma Super ovoce & Výživa, pěnové tužidlo Taft Curl.

boyfriendBoyfriend

Co říká tento vzhled? Jednoznačně „Take it easy!‘ Přirozený krátký sestřih a nevšední barva nabízí bezpočet variací. Je jedno, jestli ho označíme za unisex, rockerský či nenuceně ležérní – v každém případě je odvážný a přitom nekomplikovaný a rychlý. Doporučené výrobky: barva na vlasy Perfect Mousse , šampon Gliss Kur Satin Relax, got2b Powder`ful matující stylingový pudr.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz