Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Trendy jarní kousky pro rok 2022

Trendy jarní kousky pro rok 2022

9.3.2022 - redakce Babinet.cz

Jaro se již pomalu blíží a mnoho žen tak řeší, jaké módní trendy nás v tomto období čekají. Jestliže tedy i vás zajímá, co se bude během letošního jara nosit, nechte se inspirovat nadcházejícím článkem.

 

fotografie: Freepik

Prošívaný design 

Je-li řeč o jarních trendech, jedním z největších hitů letošního jara bude bezpochyby prošívaný design. Především pak prošívané bundy budou must-have kouskem číslo jedna. Skvěle však budou ovšem vypadat i prošívané vesty, kabelky či kšiltovky

Co se týče barev, nejlépe s tímto designem fungují neutrálnější odstíny, jako je khaki, béžová, zelená či černá. Záleží však pouze na vás, jakému odstínu dáte přednost. Chybu rozhodně neuděláte ani tehdy, pokud sáhnete po barvě tohoto roku, odstínu Very Peri. 

Kožené modely

Kůže se v poslední době bezpochyby stala nejvíce trendy materiálem vůbec. Vypadá skvěle, je nadčasová a perfektně se kombinuje. Pokud tedy chcete i vy jít letošní jaro s nejnovějšími trendy, rozhodně byste si měla nějaký ten kožený kousek pořídit. Senzačně vypadají například kožené bundy, kožené kalhoty, kožené kraťasy či kožené sukně. Ty by ve svém jarním šatníku 2022 měla mít každá žena. 

Denim a zase denim

Kromě kůže je velmi oblíbený také denim. A to nejen v oblastí džínů, ale čím dál více populární jsou i džínové bundy a košile. Obzvláště pak během teplejších jarních dnů tyto kousky značně oceníte. 

napsala Dana Klementová

Zdroj: https://www.prozeny.cz/clanek/modni-trendy-pro-jarni-sezonu-2022-kuze-y2k-i-kratke-sukne-77517

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

christiana66
31.3.2022 23:44

Móda je můj velký koníček a módní trendy ráda sleduji. Nejsem jejich otrokem, vybírám si to, co se mi líbí a co mi sedí. Kožená bunda i denim je součást mého basic šatníku už dlouho, ale prošívanou bundičku jsem si koupila až letos na jaro. Je od Cellbes a vybrala jsem si ji v moc hezké mintové zelené, na jaro ideální barva:)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz