Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Trendy v líčení pro rok 2022

Trendy v líčení pro rok 2022

28.1.2022 - redakce Babinet.cz

Rok 2022 se v oblasti módy a líčení ponese především ve znamení pestrosti a barev. Na své si tak rozhodně přijdou všechny milovnice extravagance. Na jaké konkrétní trendy v líčení se v roce 2022 tedy můžeme těšit?

fotografie: Pexels

Oční linky a blyštivé stíny 

Jen máloco dokáže podtrhnou krásu očí tak, jako perfektní oční líčení. Zkuste tedy pro tentokrát vsadit například na barevnou oční linku, která dokáže váš make-up povýšit hned o několik levelů. 

Jestliže se v roce 2022 chystáte na událost, která si žádá něco speciálního, pak se rozhodně nebojte sáhnout po blyštivých očních stínech se třpytkami. Ty celkový efekt z líčení nádherně rozzáří a dodají vašim očím oslnivý pohled, kterému odolá jen málokdo.

Výrazná tvářenka

Tvářenka dokáže s každým make-upem hotové zázraky. Je to totiž právě ona, která dodá pleti zdravou barvu, zvýrazní kontury a zajistí zářivý vzhled. Pokud jste tedy doposud tvářenku příliš nepoužívala, letos je ideální příležitost to změnit.  

fotografie: Pexels

Tužka na rty

Tužka na rty patřila mezi velké oblíbence již na přelomu tisíciletí, kdy ji nosily téměř všechny ženy. Nyní se tento trend opět vrací. Tužka nejenže nádherně zvýrazní tvar vašich rtů, ale zároveň také zafixuje rtěnku, a prodlouží tak její životnost. Rozhodně byste ji proto měla vyzkoušet i vy.

napsala Dana Klementová

zdroj: redakce, https://www.prozeny.cz/clanek/beauty-predpoved-na-rok-2022-vedou-devadesatky-77347

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

christiana66
31.1.2022 23:06

Ráda se líčím, ale nijak výrazně. Blyštivé oční stíny ani barevné linky nepoužívám, ale tužku na rty bych ráda vyzkoušela.

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz