Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  5 nejlepších outfitů Kim Kardashian (2019)

5 nejlepších outfitů Kim Kardashian (2019)

15.6.2019 - redakce Babinet.cz

Všichni víme, čím se proslavili talentovaní herci, spisovatelé, vědci, sportovci atd. Brad Pitt? Do historie Hollywoodu se zapsal neuvěřitelnými rolemi ve filmech Interview s upírem a Klub rváčů. J. K. Rowlingová? Slávu si vydobyla za legendární ságu o Harrym Potterovi. A tak bychom mohli pokračovat dál.

Jenže kdo je Kim Kardashian?

Existuje určitá kategorie celebrit, které se staly slavnými bez zjevného důvodu. Zdá se, že popularitu si získaly pro svou osobnost, aniž by za sebou musely mít nějaký výjimečný počin. A přesně do této skupiny prominentních osobností patří i Kim Kardashian. Její recept na úspěch není žádná raketová věda: zkrátka se chtěla stát celebritou.

Ale i ona na dosažení tohoto cíle musela vynaložit spoustu času a úsilí. Patřila k prvním, kdo začal pořádně využívat potenciál sociálních sítí. Visela na nich nonstop a nakonec se jí podařilo ze své osobnosti udělat uznávanou značku. Existuje spousta důvodů, proč je dnes tak populární a proč ji můžeme nazývat mistryní slávy.

Rod Kardashianů je dále známý jako jeden z nejbohatších rodů na světě, a Kylie Jenner se stala historicky nejmladší dolarovou miliardářkou světa. Kim & Co. jsou teď úspěšné modelky a herečky, ale většina jejich bohatství pochází z obchodní činnosti.

Kim si například na většinu svého jmění přišla díky pořadu Držte krok s Kardashians, který byl na obrazovky uveden v roce 2007 a stále běží. Její podnikatelské aktivity dále zahrnují oděvní řadu DASH, módní předplacenou službu ShoeDazzle a značku makeupů KKW Beauty.

Nejzajímavějším finančním zdrojem je ale aplikace s názvem Kim Kardashian: Hollywood. Ideou této hry je získávání pověsti a cílem je stát se přední celebritou. Aplikace si mezi fanoušky získala celosvětové uznání a Kim za prvních pět dnů od uvedení vynesla 1,6 miliónů dolarů. Kim se dokonce rozhodla spustit i další aplikaci, tentokrát automaty Kim Kardashian slots. Byly v podstatě stejné jako free-to-play automaty určené pro mobilní zařízení, akorát se vše samozřejmě točilo kolem Kim. Úspěch Hollywoodu však tato aplikace nezopakovala a zůstala prakticky bez povšimnutí.

Málokdo však ví, že Kim se do světa šoubyznysu původně dostala jako vizážistka Paris Hilton. Když začala být slavná, tuto práci sice pověsila na hřebík, ale jako vizážistka dávala svůj talent dál na odiv na vlastním vzhledu. Pojďme se podívat na outfity, se kterými přišla v roce 2019.

1. Outfit na 2019 Met Gala

Kim Kardashian je už od roku 2013 pravidelnou účastnicí Met Gala. Jedná se o akci, kterou každý rok organizuje Vogue v Metropolitním muzeu umění v New Yorku (USA). Podstatou jsou sice fundraisingové aktivity, ale americká smetánka událost často vnímá jako senzační módní večírek.

Letos se Kim rozhodla pro upnuté odhalené latexové šaty bohatě zdobené volně zavěšenými korálky a flitry. Jejich autorem je Thierry Mugler, který se inspiroval Sophií Lorenovou ve filmu Boy on a Dolphin z roku 1957.

2. Outfit na narozeninovém večírku Travise Scotta

Rapper Travis Scott je blízkým přítelem rodiny West-Kardashianů, kterým se stal zejména poté, co začal chodit s Kylie Jenner a pořídil si s ní dítě. Kim a Kanye byli oba pozváni na jeho narozeninový večírek ve stylu Avengers.

Na rozdíl od své sestry Kyle se superhrdinské tematice příliš nepoddala a zvolila méně nápadný look. Kim opět dala najevo svou lásku k latexu a oblékla si rudé legíny Atsuko Kudo, které doplnila o zdobené saténové sandály na podpatku, vínový top přes rameno a obyčejnou šedou mikinu s kapucí.

3. Outfit na „nedělní bohoslužbu“

V lednu 2019 Kanye West oznámil založení nadace „Sunday Service“ (nedělní bohoslužba), která začala být spojována s „kostelem“ díky sborovému zpívání duchovní hudby. Tyto „bohoslužby“ se nicméně slouží jen pro vybrané celebrity, takže není příliš jasné, co se tam vlastně odehrává.

Podle outfitů Kim Kardashian to spíš vypadá, že se jedná spíš o soukromé koncerty, protože volí běžný oděv složený z velkého baloňáku Balenciaga a tenisek Yeezy Boost 700 V2, který doplňuje slunečními brýlemi Carolina Lemke x Kim Kardashian West Sahara.

4. Outfit na 40. narozeninách Johna Legenda

Kim byla jednou z několika Kardashianů pozvaných na narozeninový večírek Johna Legenda pořádaný jeho manželkou Chrissy Teigen. Uspořádala večírek ve stylu Casino Royale v jejich domě v Beverly Hills.

Tentokrát si Kim na sebe vzala šněrované body z kolekce Alexandera Wanga pro podzim 2019 a sandály Alexandre Birman Clarita. Obojí skvěle ladilo s tematickým zaměřením akce.

5. Outfit při schůzkách v Calabasas

Kim a Kanye mají dům v komunitě Hidden Hills, který se nachází spíš blíž městu Calabasas než LA. Hidden Hills i Calabasas jsou známé tím, že zde sídlí řada celebrit, takže není překvapivé, že zde Kim často pořádá schůzky.

Nedávno byla viděna, jak vystupuje z auta v elegantním outfitu sestávajícím z mikiny Yeezy Kids See Ghosts Lucky Me Crewneck, oblíbených tenisek Yeezy Boost 700 V2 a kraťasů Yeezy Season 6 Bike Shorts.

Celebrity, jako je Kim, často fotí paparazzi, takže máme skvělý přehled o vývoji jejího módního vkusu. Můžeme bezpečně předpokládat, že mezi její favority patří Yeezy, Balenciaga, Rick Owens, šaty od Thierryho Muglera a produkty vlastní spolupráce s Carolinou Lemke.

 

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

christiana66
25.6.2019 13:58

Za mě je nejlepší outfit ten sportovní. Není tak přehnaný jako ty ostatní:) Na Kim je všechno přehnané a její styl se mi nelíbí.

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz