Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Kapr s přelivem

Kapr s přelivem

14.12.2016 - AndreaP.

Kapr je v mnoha domácnostech nezbytnou součástí štědrovečerního stolu. Dnes si ukážeme jinou variantu přípravy.

Potřebujeme :

  • 4 porce kapra
  • 2 lžíce kopru
  • 1 kelímek Bílého jogurtu z Mlékárny Valašské Meziříčí
  • mletý pepř
  • 4 lžíce strouhaného sýru
  • sůl
  • 1 ks cibule

Jednotlivé porce kapra osolíme, opepříme a opečeme na tuku z obou stran. Poté rybu poklademe kolečky cibule, posypeme koprem, sýrem a přelijeme jogurtem. Ve vyhřáté troubě maso zapečeme do roztavení sýra. Podáváme s lehkým bramborovým salátem.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz