Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte odšťavňovač Catler JE 4011!

Vyhrajte odšťavňovač Catler JE 4011!

27.5.2013 - redakce Babinet.cz

Odpovězte správně na soutěžní otázky a vyhrajte odšťavňovač Catler JE 4011!

Čerstvé šťávy poskytují mnoho živin nezbytných pro udržení dobrého zdraví. Proto by se měly pít pravidelně. Díky odšťavňovačům značky Catler si lahodnou vitaminovou bombu můžete lehce dopřát každý den. Mají totiž vysokou výtěžnost a mimořádně snadno se umývají.

Vysoká výtěžnost zaručující maximální množství čerstvé šťávy je v první řadě dána kombinací výkonného motoru a nerezového disku s mikrosíťovinou. Vzhledem k principu, na jakém odstředivé odšťavňovače fungují, je právě unikátní nerezový disk Catler s ostřím zpevněným titanem a stěnami z mikrosíťoviny klíčovým prvkem. Při odšťavňování se totiž vhozená zelenina či ovoce nejprve nastrouhají na rychle se točícím disku. Odstředivá síla způsobená vysokými otáčkami motoru následně nastrouhané kusy rozprostře po síti kolem centrálního struhadla a postará se o vylisování šťávy. Nejlepší odšťavňovací síta jsou z mikrosíťoviny, protože mají nejvyšší propustnost šťávy. Čím více je v mikrosíťovině miniaturních otvorů, tím lépe. U odšťavňovačů Catler se počet těchto otvorů pohybuje v řádech desetitisíců. Proto vždycky dostanete tolik lahodné šťávy.

Výjimečné jsou ale i další vlastnosti těchto designových odšťavňovačů. Zapomeňte na složitou údržbu a pracné umývání. Odšťavňovače Catler jsou zkonstruovány tak, aby se daly během několika okamžiků rozložit a umýt. Všechny odnímatelné části odšťavňovače se samozřejmě dají mýt v myčce nádobí. Ke snadné údržbě přispívá celkové robustní provedení z nerezové oceli, u které stačí odšťavňovač v případě potřeby pouze lehce otřít.

Velmi praktický je také široký plnicí otvor odšťavňovače, ten totiž umožňuje vkládat i velké kusy ovoce a zeleniny. Nebudete muset ztrácet čas pracným a hlavně zbytečným překrajováním. Zkrátka vítejte ve světě odšťavňovačů Catler!

Odpovědi hledejte na www.fastcr.cz

 

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Leoš Polášek - Rtyně v Podkrkonoší

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz