Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Móda: Nové trendy na jaro 2013

Móda: Nové trendy na jaro 2013

6.3.2013 - redakce Babinet.cz

Kombinace neonových a pastelových barev je klíčem k tomu, jak zazářit na jarním módním mole. Ležérní dámské košile a sexy sáčka, skinny nebo legíny? Páni zase zaujmou ve stylu nedbalé elegance – ideální je kombinace trička a košile s džínami. Výrazné zářivé barvy jsou hlavním prvkem také v dětské kolekci.

Už nikdy šedou myškou

Spolu s končící zimou se uzavírá kruh šedivých a černých svetrů i všech nevýrazných modelů! Je tu jaro a s ním výrazné neonové barvy, které rozsvítí image a přitáhnou na Vás pozornost. Je čas vyrazit ven v pestrých skinny džínách, světlém tričku a sytě červeném nebo modrém saku. Díky výhodné kolekci KiK se stanete během chvilky lvicí všech salónů!

Ležérní i elegantní

Všichni muži hledající jarní inspiraci jsou v prodejnách KiK na správné adrese. Je konec s nepohodlnými outfity, které tlačí a jsou nepříjemné. Novým receptem na stylový model jsou pohodlné kostkované košile, jednobarevná trička a džíny. Pro ještě větší komfort jsou jako stvořená trička různých barev s nápaditými potisky. Elegantní a ležérní zároveň – to může být Vaše jarní motto.

Barevné jaro

Pestré barvy jsou jako stvořené také pro malé všechny uličníky. Holčičky budou nadšené ze svítivě růžových odstínů jarních bund a triček. Kluci zase vyniknou ve výrazných zelených nebo modrých tričkách a kostkovaných košilích. Ani ti nejmenší členové rodiny nesmí o nic přijít, proto v nové jarní kolekci KiK najdete také stylové červené kalhoty, džínové bundičky nebo malá růžová trička s nášivkami.

http://www.kik-newsportal.com/cz/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz