Babinet.cz  /  Recepty  /  Rodinná Biopekárna Zemanka pořádá druhý ročník dne otevřených dveří

Rodinná Biopekárna Zemanka pořádá druhý ročník dne otevřených dveří

2.9.2011 - Redakce Babinet
V sobotu 10. září v 9.00 hodin otevře Biopekárna Zemanka, český výrobce sladkých bio sušenek a slaných bio krekrů, veřejnosti již podruhé svou provozovnu v obci Oříkov u Sedlčan. Všem zájemcům o návštěvu rodinné biopekárny poskytnou manželé Zemanovi odborný výklad s prohlídkou provozu a možností upéct si vlastní bio sušenky či bio krekry podle originálních receptur Hanky Zemanové, autorky úspěšné Biokuchařky a BioAbecedáře. Přijďte se sami přesvědčit o tom, jak se vyrábí vaše oblíbené sušenky a krekry ze surovin kontrolovaného ekologického zemědělství. Pracovníky pekárny uvidíte přímo při práci a můžete s nimi diskutovat a přesvědčit se tak o vysokém standardu kvality zdejší výroby. V rámci prohlídky si můžete upéct i vlastní balíček sušenek či krekrů a pochutnat si tak na vlastnoručně připravené bio svačince. Součástí prohlídky bude také ochutnávka celého sortimentu biopekárny. Využijte jedinečné možnosti a ochutnejte mezi prvními právě uváděné bezlepkové pečivo ze sortimentu Biopekárny Zemanka. Hanka Zemanová vás seznámí s přípravou receptur těchto novinek. Ty se vyvíjí vždy tak, aby měly zejména výbornou chuť. Stručné shrnutí programu: • jak se pečou bio sušenky a bio krekry - Jan a Hana Zemanovi • prohlídka provozovny • možná výroba vlastních bio sušenek či bio krekrů • představení novinek – bezlepková řada • ochutnávka kompletního sortimentu • 17.00 hodin konec prohlídek Tip na další výlet: Ti z vás, kteří se po skončení prohlídky chtějí vydat po stopách okolních ekofarem, mají možnost navštívit rodinnou farmu St. Pierre v obci Zahrádka u Petrovic, která se zabývá chovem koz, výrobou a prodejem produktů z kozího a ovčího mléka. O Biopekárně Zemanka Rodinná Biopekárna Zemanka je český výrobce sladkých bio sušenek a slaných bio krekrů. Autorkou receptur je Hana Zemanová, která je uznávanou odbornicí na biopotraviny a autorkou úspěšné Biokuchařky a BioAbecedáře. Biopekárna Zemanka peče výhradně ze surovin kontrolovaného ekologického zemědělství a při výrobě nepoužívá umělé ztužené tuky, chemické konzervanty, umělá barviva ani aromata. Sušenky a krekry mají nejen vysokou kvalitu, ale i skvělou chuť. Získaly také řadu ocenění jako například Česká biopotravina roku 2007 a 2008 a Nejoblíbenější biopotravina roku 2008 za Čoko-kokosky. Biopekárna Zemanka je držitelem mezinárodního certifikátu bezpečnosti potravin BRC a českého certifikátu kvality Klasa. Ročně vyprodukuje 60 tun pečiva, což představuje 600 000 sáčků skvělých sušenek a krekrů, které si zákazníci mohou koupit v supermarketech, síti prodejen dm drogerie markt a obchodech s biopotravinami po celé České republice. www.biopekarnazemanka.cz

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip