Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Jehla s variací klobás a zeleniny

Jehla s variací klobás a zeleniny

30.6.2011 - Redakce Babinet

Suroviny pro 4 porce:

  • 1ks Kostelecké klobásy
  • 1ks Bílé klobásy
  • 1ks Norimberské klobásy
  • 1ks Paprikové grilovací klobásy
  • 1ks Drůbeží sýrové klobásy
  • 3 malé hlavičky žampionu
  • tymián, šalotka a fenykl
  • Party chléb

Postup:

- všechny druhy klobás nakrájíme na stejné špalíčky a napíchneme je na jehlu tak aby nám tvořily rovnoměrnou mozaiku

- prokládáme hlavičkami žampionu či jinou zeleninou

- fenykl nakrájíme na nudličky, stejně tak i šalotku

- na másle zpěníme fenykl, přidáme šalotku a tymián

- směs zlehka osolíme a podlijeme malým množstvím vody

– podáme k masovým jehlám

- pokrm je vhodné doplnit opečeným chlebem

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz