Babinet.cz  /  Recepty  /  Jehla s variací klobás a zeleniny

Jehla s variací klobás a zeleniny

30.6.2011 - Redakce Babinet
Suroviny pro 4 porce:
  • 1ks Kostelecké klobásy
  • 1ks Bílé klobásy Kostelecké uzeniny
  • 1ks Norimberské klobásy Maso Planá
  • 1ks Paprikové grilovací klobásy Maso Planá
  • 1ks Drůbeží sýrové klobásy Vodňanské kuře
  • 3 malé hlavičky žampionu
  • tymián, šalotka a fenykl
  • Party chléb značky Penam
Postup: - všechny druhy klobás nakrájíme na stejné špalíčky a napíchneme je na jehlu tak aby nám tvořily rovnoměrnou mozaiku - prokládáme hlavičkami žampionu či jinou zeleninou - fenykl nakrájíme na nudličky, stejně tak i šalotku - na másle zpěníme fenykl, přidáme šalotku a tymián - směs zlehka osolíme a podlijeme malým množstvím vody – podáme k masovým jehlám - pokrm je vhodné doplnit opečeným Party chlebem značky Penam

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip