- 2 kusy kuřecích prsíček nebo jiného drůbežího masa bez kůže
- 3 větší hrušky
- sůl
- pepř
- olivový olej
- 3-4 lžíce citronové šťávy
- svazek pažitky
- svazek petrželky
- tabasco
- cukr
- 2 lžíce sherry
- 4 lžíce oleje
- 2 středně velké červené cibule
- 20 černých oliv
Pašijový nebo-li svatý týden pokračuje, kdy toto období se značně projevuje také v kuchyni, jelikož...
Velikonoce jsou časem nových začátků, jarního probuzení, a často také rodinných setkání...
Nudí vás tradiční velikonoční recepty bez nápadu, ale nechcete na poslední chvíli...
Před sebou máme Zelený čtvrtek. V tento den se má jíst především zelená strava, a to od...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)