Babinet.cz  /  Recepty  /  Plzeňský Prazdroj opět přináší Tajemný rituál piva Master

Plzeňský Prazdroj opět přináší Tajemný rituál piva Master

6.10.2008 - Redakce Babinet
Plzeňský Prazdroj: opět přináší Tajemný rituál piva Master TISKOVÁ ZPRÁVA / Praha 30.9.2008 Promo akce spojené s pivem Master již potřetí zavítají do krajů České republiky. Kdo ještě neměl možnost zúčastnit se Tajemného rituálu, zahrát si s půvabnými hosteskami hru vrhcáby a okusit tuto pivní specialitu, může nyní zažít atmosféru dob minulých. Přímo před jeho zrakem vznikne hustá a krémová pěna na lahodně vychlazeném pivu. Nabízeno bude 13° polotmavé pivo a 18° tmavé pivo Master. Vlna promo akcí, během které bude navštíveno 200 provozoven, odstartuje již 2. října a bude trvat do konce listopadu 2008. "Promo akce piva Master jsme uvedli již v loňském roce. Vzhledem ke kladným ohlasům jsme se rozhodli pro její zopakování. Lidé si budou moci připomenout vznik a historii piva Master, ale také si o něj zahrát," uvádí Milan Gába, brand manager značky Master. "Uvidí také specifický Tajemný rituál, který umožňuje vytvoření husté a krémové pěny na právě natočeném pivu," dodává Milan Gába. "Master polotmavý a Master tmavý jsou vyráběny z žateckého chmelu. Ten dodává pivu jedinečné aroma, nejlepší světlý slad s karamelem pak jemně karamelovou chuť a tmavší barvu," uvádí Milan Berka, obchodní sládek Plzeňského Prazdroje. Historicky oděné týmy složené z ceremoniářů, hudebníků a hostesek nabídnou ve vybraných restauracích po celé České republice návštěvníkům možnost zahrát si hru vrhcáby. Při výhře obdrží pivo, na kterém ceremoniáři vykouzlí přímo před jejich zraky hustou pěnu pomocí pivního rituálu. Podzimní promo akce s pivem Master budou probíhat od 2. října vždy ve středu, čtvrtek, pátek a sobotu, a to až do konce listopadu 2008. Seznam restaurací, kde bude tajemný rituál probíhat v rámci promo akcí, naleznou zájemci na www.pivomaster.cz. Pro tvorbu pivního květu v průběhu rituálu se využívá lavinového účinku docíleného excitací molekul oxidu uhličitého předáním tepelné energie z rozžhaveného tělíska vyrobeného z potravinářské oceli. Kromě fascinující podívané je evidentní, že molekuly CO2 jsou generované jen z pod hladiny piva a do bublinek pěny se proto nestrhávají molekuly vzduchu, ale pouze samotný oxid uhličitý, který naopak účinně brání styku piva s okolním vzduchem. Odměnou je sametově krémová pěna a nádherná vůně pivní speciality Master.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz