Babinet.cz  /  Recepty  /  Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem

Grilovaná podkova z lososa s brusinkovo-hořčicovým máslem

29.5.2009 - Redakce Babinet
  • 4 podkovy z lososa
  • Trocha oleje
  • sůl, růžový pepř
  • Máta a pomeranč na ozdobení
Na brusinkovo-hořčicové máslo
  • 100 g měkkého másla
  • 2 lžíce zrnité hořčice
  • 1 lžička nastrouhané kůry z bio pomeranče
  • Sůl, pepř
  • 40 g sušených Cranberries, amerických brusinek
Máslo smíchejte s hořčicí a pomerančovou kůrou. Trochu osolte, opepřete a vmíchejte najemno nasekané Cranberries, americké brusinky. Máslo nechte vychladnout. Podkovy z lososa potřete olejem. Grilujte po obou stranách na horkém grilu s dřevěným uhlím cca 3 minuty. Podkovy osolte a okořeňte růžovým pepřem. Podávejte s brusinkovo-hořčicovým máslem a ozdobte mátou a pomerančem. Nutriční hodnota jedné porce Energie: 493 kcal / 2062 kJ Bílkoviny: 37,3 g Tuky: 35,1 g Sacharidy: 9 g

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz