- 250 g hladké mouky
- 250 g celozrné mouky nebo 1/2 kg polohrubé mouky
- 125 g rozpuštěného másla
- 2-3 chilli papričky
- 350-400 ml vlažné vody
- 3 l jemně nakrájeného zelí
- 5 lžiček kmínu
- 5 lžiček anýzu
- 1/4 lžičky chilli
- 1 dl oleje
- 2,5 lžičky soli
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)