- 30 g kvasnic
- 50 g cukru
- 1/4 l mléka
- 500 g polohrubé mouky
- 2 vejce
- špetka soli
- 100 g rozpuštěného másla
- 1/2 l mléka
- 1 lžička vanilkové dřeně
- 2 vejce
- 100 g cukru
- 1 lžička škrobu
- špetka soli
- moučkový cukr
Pašijový nebo-li svatý týden pokračuje, kdy toto období se značně projevuje také v kuchyni, jelikož...
Velikonoce jsou časem nových začátků, jarního probuzení, a často také rodinných setkání...
Nudí vás tradiční velikonoční recepty bez nápadu, ale nechcete na poslední chvíli...
Před sebou máme Zelený čtvrtek. V tento den se má jíst především zelená strava, a to od...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)