- 30 g kvasnic
- 50 g cukru
- 1/4 l mléka
- 500 g polohrubé mouky
- 2 vejce
- špetka soli
- 100 g rozpuštěného másla
- 1/2 l mléka
- 1 lžička vanilkové dřeně
- 2 vejce
- 100 g cukru
- 1 lžička škrobu
- špetka soli
- moučkový cukr
Zítra slaví svůj svátek všechny děti. Zkuste si proto doma upéct jeden z...
Dnešní formy salátu zavedl do střední Evropy Karel Veliký, který ho v 8. století v díle...
Staří Římané si cenili divokých jahod pro jejich blahodárné účinky, mají totiž...
Rebarbora, s její výraznou kyselostí a svěží chutí, je jednou z těch ingrediencí, které...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)