Babinet.cz  /  Recepty  /  Jeřabinová marmeláda

Jeřabinová marmeláda

23.9.2007 - Redakce Babinet
  • 500 g očištěných jeřabin
  • 500 g cukru
  • 10 hřebíčků
  • kousek skořice
  • 20 g pektogelu (1/2 sáčku)
Jeřabiny s jednou lžící vody podusíme v zakrytém hrnci 15 minut. Přidáme polovinu cukru a pektogel, přivedeme znovu k varu, vsypeme i zbývající cukr a povaříme ještě 5 minut. Odstraníme koření a ještě horkou marmeládu plníme do čistých předehřátých sklenic. Ihned zavíčkujeme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz