- 600 g vepřové kýty
- 3 lžíce oleje
- 1 pórek
- 2 lilky
- 2 stroužky česneku
- 2 vejce
- 1 lžíce škrobu
- 2 lžíce dezertního vína
- 1 lžička sójové omáčky
- 1 lžička cukru
- sůl
- Glutasol nebo Vegetu
- 1 šálek hovězího vývaru
- 1 lžička máčeného škrobu
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
A naše rebarborová jízda pokračuje dále. V úvodním prvním díle jsme se zaměřili na...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)