Babinet.cz  /  Recepty  /  Tuňák v pikantní omáčce

Tuňák v pikantní omáčce

26.2.2006 - Redakce Babinet
  • 1 tuňák
  • šťáva z 1 citronu
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 lžíce worcesteru
  • 1-2 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky koření kari
  • 1 kapie
  • sůl
  • pepř
Očištěné, osušené porce ryby pokapeme citronovou šťávou a necháme v chladnu odležet. Potom je osolíme, opepříme a na rozehřátém tuku zvolna pečeme po obou stranách. Opečené porce vyjmeme, do tuku vmícháme kečup, worcester, koření kari, prolisovaný česnek, na drobno nakrájenou kapii a za stálého míchání ohřejeme. Omáčku nalijeme na porce ryb.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz