Babinet.cz  /  Recepty  /  Platýs královský

Platýs královský

26.2.2006 - Redakce Babinet
  • 8 mražených filet z platýze
  • 50 g játrového salámu
  • 4 lžíce sekané petrželky
  • 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra
  • 75 g másla
Platýze rozmrazte. Játrový salám rozetřete, aby vytvořil krém. Dejte filety z platýze na prkénko, potřete játrovým krémem a posypte sýrem a petrželkou. Dva takto upravené plátky dejte vždy k sobě namazanou stranou a spojte párátky. Na rozehřátém másle osmahněte platýze dozlatova z obou stran. Ihned podávejte.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz