Babinet.cz  /  Recepty  /  Grilovaný tu(č)ňák

Grilovaný tu(č)ňák

26.2.2006 - Redakce Babinet
  • 4 plátky tuňáka
  • 3 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce worcesteru
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička moučkového cukru
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
Vložte plátky tuňáka do mělké mísy. V misce smíchejte sojovou omáčku, worcester, hořčici, cukr a olej. Marinádou polijte tuňáka. Opatrně je obracejte prsty. Musí být marinádou dobře obalený. Mísu zakryjte a vložte do lednice na 1-2 hodiny vychladit. Marinované plátky grilujte po obou stranách 10-15 minut a jednou během této doby obraťte. Plátky hojně potírejte zbytky marinády.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz