Babinet.cz  /  Recepty  /  Pestré ragú z chřestu podle Claudie Schiffer

Pestré ragú z chřestu podle Claudie Schiffer

29.3.2006 - Redakce Babinet
  • 2 cibule
  • máslo
  • šafrán
  • 1/8 l bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • zakysaná smetana
  • svazek chřestu
  • 4 artyčoky
  • zelená okurka
  • hrášek
Cibule jemně pokrájíme a osmahneme na másle, posypeme šafránem a přilijeme víno. Osolíme, opepříme, přidáme zakysanou smetanu a odstavíme z plamene. Mezitím oloupeme a na kostky nakrájíme oloupaný chřest a artyčoky a povaříme je 10 minut v osolené vodě. Necháme okapat a přidáme do omáčky, stejně jako na plátky nakrájenou okurku a hrášek. Vše dobře promícháme a podáváme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz