- 500 g brambor
- 1/2 l vývaru z masa
- 250 g cuket
- 250 g lilku
- 250 g rajčat
- 1 konzerva cizrny (425g)
- 200 g hranolek eidamu
- 50 g šalotky
- 20 g másla
- 125 ml smetany
- 1/2 svazečku petrželky
- 1-2 snítky čerstvé máty
- sůl
- pepř
- rozmarýn
- bazalka
Pikantní zelenino-sýrový nákyp
Další recepty
-
Kuřecí nudličky s rajčaty. Jednoduchý pokrm doplněný o chuť smetany
Kuřecí nudličky na rajčatech jsou skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd či večeři. Tento jednoduchý recept...
-
Vláčná tvarohová buchta zpříjemní ranní vstávání
V ledničce ležel osamělý tvaroh. Co s ním? Pobíhat po kuchyni po práci se málokomu z nás chce, takže...
-
Masové kuličky na fazolkách. Ideální oběd pro každou příležitost
Fazolové lusky jsou k dostání buď ve své přirozené čerstvé formě (není nic...
-
Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
Pampeliška je významná léčivka. Sbíráme kořen před rozkvětem rostliny (březen – duben), květy...
Oblíbené recepty
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)