Babinet.cz  /  Recepty  /  Chřest s camembert omáčkou

Chřest s camembert omáčkou

18.11.2005 - Redakce Babinet
  • svazek oloupaného chřestu
  • 4 lžíce smetany ke šlehání
  • 125 g na kousky nakrájeného camembertu
Oloupaný chřest zkraťte od 5 cm od kořene (odstraníte dřevnatou část) a vložte do vroucí vody, vařte 3-4 minut, dokud nezměkne. Pak jej z vody vyjměte a dejte na talíře. Smetanu, trochu vody a camembert dejte na pánev a na mírném ohni za stálého míchání zahřejte, dokud se sýr nerozpustí. Omáčku přelijte přes chřest a podávejte.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz