Babinet.cz  /  Recepty  /  Fazolové lusky se sýrem

Fazolové lusky se sýrem

1.11.2005 - Redakce Babinet
  • 500 g fazolových lusků
  • 60 g másla
  • 20 g cibule
  • 100 g strouhaného čedaru
Fazolovým luskům odřízneme obě špičky lusků a odstraníme vlákna, potom je omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Uvařené scedíme, propláchneme studenou vodou, aby si uchovaly zelenou barvu. Na rendlík dáme rozpustit máslo, přidáme jemně nakrájenou cibuli a na mírném ohni ji osmahneme, až je sklovitá. Potom vložíme do rendlíku uvařené fazolové lusky, podle potřeby podlijeme několika lžícemi vody a necháme dobře prohřát. Upravíme na mísu, posypeme strouhaným sýrem a ihned podáváme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip