Babinet.cz  /  Recepty  /  Fazolové lusky dušené s rajčaty

Fazolové lusky dušené s rajčaty

1.11.2005 - Redakce Babinet
  • 500 g fazolových lusků
  • 3 lžíce oleje
  • 20 g cibule
  • 150 g rajčat
  • 1 lžička sekané petrželky
  • sůl
  • pepř
Fazolovým luskům odřízneme obě špičky lusků a odstraníme vlákna, potom je omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Scedíme je a necháme okapat. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, vařené fazolky, osolíme, opepříme, okořeníme sekanou petrželkou a dusíme tak dlouho, až pokrm zhoustne.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz