- 100 g bílých hroznů
- 1/2 malého melounu
- 1 malý fenykl
- 1 kiwi
- 1 hruška
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 až 2 lžíce cukru
- 1 snítka meduňky
- 2 lžíce nasekaných pistácií
A naše rebarborová jízda pokračuje dále. V úvodním prvním díle jsme se zaměřili na...
Pstruh je jednou z nejvíce ceněných ryb v kulinářském světě, a to nejen pro svou jemnou chuť, ale i pro svou...
Snažíte se zhubnout do plavek a nebo máte rádi odlehčenou stravu jako takovou? Přinášíme vám...
Období úrody rebarbory /reveně kadeřavé/ je tradičně spjato s obligátním rebarborovým koláčem...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)