- 100 g másla
- 100 g cukru
- 100 g mletých lískových ořechů
- 1 žloutek
- 100 g hladké mouky
- 100 g másla
- 80 g cukru
- trocha kakaa
- trocha rumu
- 1/2 vejce
- 100 g čokoládových kaštanů
- opražené lískové ořechy
A naše rebarborová jízda pokračuje dále. V úvodním prvním díle jsme se zaměřili na...
Pstruh je jednou z nejvíce ceněných ryb v kulinářském světě, a to nejen pro svou jemnou chuť, ale i pro svou...
Snažíte se zhubnout do plavek a nebo máte rádi odlehčenou stravu jako takovou? Přinášíme vám...
Období úrody rebarbory /reveně kadeřavé/ je tradičně spjato s obligátním rebarborovým koláčem...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)