- 400 g kakaových sušenek
- 4 lžíce rumu
- 4 likérové skleničky černé kávy
- 200 g cukru
- 4 lžičky kakaa
- pokud máte rádi
- můžete přidat ořechy
- 1 vanilkový pudink
- 250 g másla
- 150 g cukru
- 2 lžíce rumu
A naše rebarborová jízda pokračuje dále. V úvodním prvním díle jsme se zaměřili na...
Pstruh je jednou z nejvíce ceněných ryb v kulinářském světě, a to nejen pro svou jemnou chuť, ale i pro svou...
Snažíte se zhubnout do plavek a nebo máte rádi odlehčenou stravu jako takovou? Přinášíme vám...
Období úrody rebarbory /reveně kadeřavé/ je tradičně spjato s obligátním rebarborovým koláčem...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)