Babinet.cz  /  Recepty  /  Čabajská klobása jako chuťovka

Čabajská klobása jako chuťovka

8.9.2005 - Redakce Babinet
  • 100 g brynzy
  • 20 g másla
  • 1 salátová okurka
  • 1 menší cibule
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • pažitka
  • kmín
  • sůl
Brynzu rozmícháme do pěny s máslem, přidáme mletou papriku, jemně nakrájenou cibulku, pažitku, kmín, případně trochu glutasolu. Je-li brynza příliš hustá, zředíme ji trochou mléka nebo biokysu. Na talířky dáme plátky okurek, brynzu na ně ozdobně nastříkáme nebo upravíme lžičkou. Vršek brynzy ozdobíme půlměsíčky okurky.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz