- 500 g rybího filé
- 2 čerstvé zelené papriky
- 3 svazečky ředkviček
- 2 lžíce sójové omáčky
- 3 lžíce citrónové šťávy
- 2 lžičky cukru
- špetka Glutasolu
- 2 lžíce strouhaného křenu
- 1 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce dezerního vína
- 1 lžíce oleje
Pašijový nebo-li svatý týden pokračuje, kdy toto období se značně projevuje také v kuchyni, jelikož...
Velikonoce jsou časem nových začátků, jarního probuzení, a často také rodinných setkání...
Nudí vás tradiční velikonoční recepty bez nápadu, ale nechcete na poslední chvíli...
Před sebou máme Zelený čtvrtek. V tento den se má jíst především zelená strava, a to od...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)