Babinet.cz  /  Recepty  /  Chřestová polévka zimní

Chřestová polévka zimní

24.4.2006 - Redakce Babinet
  • 1 konzerva sterilovaného chřestu
  • 250 g krabího masa
  • 1 1/2l kuřecího vývaru
  • sůl
  • Glutasol
  • 1/2 lžičky bílého pepře
  • 2 bílky
  • 1 lžička máčeného škrobu
  • petrželová nať
  • 1 lžíče dezertního vína
Do osoleného vývaru zavaříme na malé kousky překrájené krabí maso i s nálevem, mletý pepř, Glutasol a dezertní víno. Zahustíme máčeným škrobem, vmícháme rozšlehané bílky a překrájený chřest. Zdobíme jemně nasekanou petrželkou. Ihned podáváme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz