Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Žralok na talíři  /  Vaše názory

Žralok na talíři

7.11.2018 - AndreaP.

Žralok modravý. Jeho maso je bílé, jemné a výborné. Hodí se pro všeobecné využití, někdy však může být cítit čpavkovitými látkami, mimo...

Zpět na článek

Vaše názory

Vložit komentář

Další recepty

  • Lednové odlehčené diety

    Většinu z nás během Vánoc a oslav Nového roku neminula hojnost svátečních pochoutek, cukroví a chuťovek. Těmto lákadlům nelze obvykle odolat i...

  • VIDEO : 38 receptů pro inspiraci

    Také se rádi díváte na videa (či pořady) o jídle, kdy chuťové pohárky dostávají zabrat a máte tendenci pokud možno ihned daný pokrm ochutnat? A...

  • Exotické ovoce po celý rok na stole

    Téměř každé období roku má „své“ ovoce, které je s ním jednoznačně spojené. Řekne-li se červen, většině z nás se asi vybaví jahodové opojení....

  • Jáhlová bábovka s rozinkami

    Slovo jáhla je praslovanské, nejasného původu. Přídavné jméno se užívá jáhlový i  jahelný . Jáhly jsou bezlepková potravinářská surovina,...

Náš tip