Od poloviny června až do srpna sbíráme plody rybízu a můžeme si z nich vyrobit kompot, marmeládu, džem, sirup a víno či lahodný ovocný moučník,...
Zpět na článek-
Velikonoce po francouzsku: ozvláštněte sváteční tabuli snadno a stylově
Nudí vás tradiční velikonoční recepty bez nápadu, ale nechcete na poslední chvíli...
-
Strava na Zelený čtvrtek: Oživení tradice
Před sebou máme Zelený čtvrtek. V tento den se má jíst především zelená strava, a to od...
-
Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
Máme za sebou Šedivé úterý, i když sluneční svit venku spíše lákal na...
-
Kuřecí Kung Pao - pikantní klasika na vašem stole
Kuřecí Kung Pao je klasickým čínským jídlem, které je známé svou pikantní a...
Oblíbené recepty
- Připravte si doma skvělé kari jako z indické restaurace
- Přezrálé banány nevyhazujte! Upečte z nich lahodnou buchtu
- Připravte se na jaro včas. Velikonoční pečeně na rozmarýnu. Tradiční chuť po řadu generací
- Krémová květáková polévka patří na sváteční stůl. Jeden talíř nikdy nestačí!
- Zdravá večeře? Lehký avokádový salát
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
To vypadá skvěle, určitě vyzkouším, díky za recept. Já jsem zatím dělala jen mrkvové muffiny, které chutnají celé rodině, takže je dělám docela často. REcept jsem našla na https://www.mimikucharka.cz/recept/mrkvove-muffiny/ , kdybyste chtěli vyzkoušet, tak doporučuju. Jen na doslazování používám javorový sirup.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.