Babinet.cz  /  Recepty  /  Mezinárodní kuchyně  /  Chalupářský boršč  /  Vaše názory

Chalupářský boršč

19.5.2017 - AndreaP.

Boršč je druh polévky z červené řepy, oblíbený zejména v ukrajinské a ruské národní kuchyni, polévky podobné boršči se vaří i v Polsku a...

Zpět na článek

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

  • Augustiniánský koktejl

    Chcete překvapit své hosty nebo se stát na chvíli barmanem? Nechte se inspirovat Augustiniánským koktejlem, který je snadný na přípravu, ...

  • Kde vznikly první hranolky?

    Ačkoliv hranolky slaví v současnosti velký úspěch zejména na americkém kontinentě, jejich domovinou je Evropa. Než se stala z obyčejného...

  • Domácí tymiánový chléb

    Upečte si domácí chléb – jde to i bez pekárny! Díky použitým bylinkám tento chléb krásně voní. Pokud budete mít chuť na obměnu, můžete...

  • Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

    Suroviny pro 4 osoby na steaky 4 snítky rozmarýnu 1 svazek tymiánu 2 lžičky hrubě drceného pepře 2 lžíce olivového...

Náš tip